Samsun
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Yılmaz: "Türk Milleti, Atatürk'ten aldığı ilhamla ilerlemesini sürdürecek"

Yılmaz: "Türk Milleti, Atatürk'ten aldığı ilhamla ilerlemesini sürdürecek"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Atatürk'ün 85. ölüm yıl dönümünde birlik ve bağımsızlık vurgusu yaparak, "Türk milleti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün düşünce ve ilkelerinden aldığı ilhamla ilerlemesini sürdürecektir. " dedi

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde anlamlı bir mesaj yayımladı. Mesajında Atatürk’ün Türk milleti için sadece bir lider değil, aynı zamanda bağımsızlık ve cumhuriyetin simgesi olduğunu vurgulayan Yılmaz, Atatürk’ün mirasının, milletin müşterek ideali etrafında birleştiği Milli Mücadele ruhuyla zafere ulaştığını ve Türkiye’nin bu ilhamla geleceğe yürüyeceğini ifade etti.

MİLLİ MÜCADELENİN VE CUMHURİYETİN İZİNDE
Yılmaz'ın mesajında, “Türk milleti için 10 Kasım, Türkiye Cumhuriyeti ile birlikte ilelebet yaşayacak olan Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma, düşüncelerini, hedeflerini anlama günüdür. Türk Milleti, ülkemizin bütünlüğüne kasteden, cennet vatanımızı bölmek ve parçalamak isteyenlere karşı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde başlatılan "Milli Mücadele Ruhu" ile zafere ulaşılmış ve dünya da bir milletin yeniden doğuşuna en iyi örnek olmuştur.” ifadelerine yer verdi ve Atatürk’ün milletine duyduğu güvenle başlattığı zorlu yolda, milleti müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başardığını, İstiklal Mücadelesini Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandırdığını kaydetti.

CUMHURİYET'İN 100. YILI VE GELECEĞE BAKIŞ
“Büyük bir millet, bağrından yetiştirdiği büyük insanlarla zaferler kazanmış, vatanımızı yeniden güçlü bir devlet haline getirmiştir. Cumhuriyetimizin 100. yılını şanla, şerefle kutlarken, Büyük Önderimizi, kahramanlarımızı da minnetle anıyoruz.” diyen Yılmaz, Atatürk ve silah arkadaşlarının emaneti olan Cumhuriyet’e ve onun ilke ve inkılaplarına bağlı kalmak adına gece gündüz demeden çalıştıklarını, ülkemizi dünyanın en üst ligine çıkarmak için seferber olduklarını ifade etti.

ATATÜRK'ÜN MİRASI VE ŞEHİTLERE SAYGI
Yılmaz, Atatürk’ü anlamanın ve anmanın; vatanımıza en iyi hizmeti vermek, çok çalışmak, büyük hedeflere ulaştırmak ve onun çizdiği yolda ilerlemekle daha çok anlam kazanacağını vurgulayarak mesajını şu sözlerle noktaladı: “Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Tüm şehit ve gazilerimizi şükranla yad ediyorum."

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!