Samsun
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Tekkeköy'de Hasan Togar'dan Gövde Gösterisi

Tekkeköy'de Hasan Togar'dan Gövde Gösterisi
Tekkeköy Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi'nin Başkan Adayı Hasan Togar'ın, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışı, adeta binlerce kişinin katıldığı bir miting havasına büründü

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi'nin Başkan Adayı Hasan Togar'ın, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışı, adeta bir miting havasına büründü. AK Parti tarafından yeniden aday gösterilmeyen Togar, "Tekkeköy benim sevdam. Ben sevdamı bırakamam" diyerek, seçmenlerine seslendi.

BÜYÜK BİR GURUR

Binlerce Tekkeköy vatandaşının katılımıyla gerçekleşen açılış, büyük bir coşkuya sahne oldu. Togar, "Bir olduk, biz olduk. Tekkeköy tarihinde böyle bir kalabalık görmedi. Bugün ilçemiz adına büyük bir gurura şahitlik ediyoruz. Yediden yetmişe herkes hep bir ağızdan tek bir şarkıyı söylüyor. İşte bu ses, tüm Samsun'da bir kez daha en yüksek şekilde duyuluyor" ifadeleriyle katılımcılara teşekkür etti.

EL ELE YÜRÜYECEĞİZ
Togar, 10 yıldır sürdürdüğü belediye başkanlığı döneminde Tekkeköy'e değerli hizmetler sunduğunu belirterek, yeni dönemde de ilçenin gelişimi için el ele, omuz omuza çalışacaklarını vurguladı. "Ve artık yeni bir yoldayız. İlçemize sahip çıkmak, sizinle birlikte aydınlık yarınlara el ele yürümek için buradayız" dedi.

HERKESİN GÖNLÜNE GİRMİŞİZ

SKM açılışında, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı İbrahim Yaşar, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, İlçe Başkanı Mustafa Durmuş Yıldırım, meclis üyesi adayları ve muhtarlar gibi önemli isimler de Togar'ı desteklemek için hazır bulundu. Togar, "Bu coşku ve kalabalık ile görüyoruz ki herkesin gönüllerine girmişiz. 31 Mart'ta zaferimizi kazanarak hep birlikte yeniden tarih yazacağız" diyerek, seçmenlerine güvendiğini ve zaferden emin olduğunu dile getirdi.

ÇOK BÜYÜK EMEK VERDİK

Togar, Tekkeköy'e verdiği emeklerden bahsederek, "Biz bu ilçeye çok büyük emekler verdik. Her gün kalbimizdeki aşkla, sevdayla, sevgiyle insanlarımızın kalplerine, yüreklerine dokunduk" şeklinde konuştu. Seçmenlerine gösterdikleri ilgi ve coşkudan ötürü teşekkür eden Togar, seçim zaferine inancının tam olduğunu ifade etti.

ZAFERİN GÖSTERGESİ
Tekkeköy'de Hasan Togar'ın SKM açılışı, onun güçlü destekçileri olduğunu ve seçim yarışında iddialı bir konumda olduğunu gösterdi. "Sevdamı bırakmadım, bırakmam" diyerek seçimlere olan bağlılığını vurgulayan Togar, seçmenlerinden gelen coşkuyla moral bulduğunu ve 31 Mart'ta zaferle ayrılacaklarına olan inancını bir kez daha tekrarladı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!