Samsun
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Deveci'den 'CHP'ye İsyan' Çağrısı


Deveci'den 'CHP'ye İsyan' Çağrısı
CHP'den Atakum'un Belediye Başkanı seçilen Cemil Deveci, yaptığı açıklamayla 'Eğilim Yoklamasına bir kaç gün kala" Atakum'daki anneleri ve gençleri "Cemil Deveci" için CHP'ye isyan etmeye çağırdı

CHP'den Merkezi atamayla 2019 seçimlerinde aday gösterilen ve belediye başkanı seçilen Cemil Deveci, partisinin adaşy belirlemek için hafta sonu yapacağı Eğilim Yoklaması öncesinde yaptığı açıklamalarla şaşırtıyor.

İSYANA ÇAĞIRDI
Önce "Eğilim yoklamasına girmem" diyen Deveci, sonra çark ederek katılacağını açıkladı. Belediye tesislerinde parti üyelerine davet veren Deveci, Atakum Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü aracılığıyla servis ettiği haberle tüm CHP'lileri adeta 'şoke' etti. Deveci açıklamasında Atakum'daki gençleri ve onların annelerini Cemil Deveci için CHP'ye isyan etmeye çağırdı.

ŞOKE EDEN AÇIKLAMALAR
Yapılan açıklamada Deveci'nin şu ifadeleri kullandığı servis edildi: "Bizim gençlerimiz siyasete ilgisiz değil. İlgililer ama bu partili siyasete mesafeliler. Ben olsam ben de mesafeli dururum. Ben 20 yaşında bir genç olayım, bu partilere ‘Önce bir durun’, ‘Önce benim dediğimi yapacaksınız, ondan sonra üye olacağız’ derim. Genç tabii ki itiraz edecek, hata yapacak; sen düzelteceksin. Bu yolu açmayan siyaset kurumu hem Türkiye’nin önünü tıkıyor hem de gençlerin geleceğini karartıyor. Siyaset kurumunun altını çiziyorum. Bu yüzden gençler ve annelerini sorumluluğa davet ediyorum. Atakum’da kendinizi gösterin. Partinin yöneticilerine, delegelerine ‘Hayır öyle değil böyle’ diyerek iradenizi ortaya koyun. Türkiye Atakum’u örnek alsın.” 

CHP'LİLER YÖNETİCİLERİ HAREKETE GEÇMEYE
PARTİ ÜYELERİNİ 'HAD BİLDİRMEYE' ÇAĞIRDI
Cemil Deveci'nin "Gençler ve annelerini sorumluluğa davet ediyorum. Atakum’da kendinizi gösterin. Partinin yöneticilerine, delegelerine ‘Hayır öyle değil böyle’ diyerek iradenizi ortaya koyun. Türkiye Atakum’u örnek alsın.”  sözleri partilileri şoke etti.

Bazı CHP'liler, "Eğilim Yoklaması'ndan CHP'nin 'adayı' olarak çıkamayacağını anlayan Cemil Deveci, kendi çıkarları için gençleri ve annelerini CHP'ye isyana çağırıyor. CHP Genel Merkezi'nin harekete geçerek Cemil Deveci hakkında derhal disiplin soruşturması yapıp, gereğini yapması gerekir. Deveci, insanları CHP'ye, CHP üyelerinin, delegelerinin alacağı karara isyan etmeye çağırarak, kendini partiden daha büyük göstermeye çalışarak büyük bir gaf yapmıştır. CHP parti yöneticileri, parti üyeleri ve delegeler Deveci'ye, kendini CHP'den büyük görme hevesinin karşılığını vermelidir" değerlendirmesinde bulundu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!