© Samsun TV

Yuh Artık Ya! İlkadım'da Çocukları Afişe Ettiler

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, başlattıkları 'çocuklara kantin harçlığı' projesinde, harçlık kart verdikleri çocukları afişe etti

31 Mart Yerel Seçimlerle birlikte belediyeler yeni projeler hayata geçirmeye başladı. Bunlardan birisi de İlkadım Belediyesi'nin ”Dededen Toruna Eğitim Desteği” projesi oldu. Günlük 30 TL yüklenen kartları belirlenen 450 öğrenci kantinlerde kullanabilecek. İlkadım Belediyesi'nin harçlık kart olarak uygulanan projesi için Başkan Necattin Demirtaş, belirlenen öğrencilere kartlarını dağıtırken çektirilen fotoğraflar tüm medyaya servis edildi. 

ÇOCUKLARIN YARININI İNŞA EDİYORLARMIŞ

"Dededen Toruna Eğitim Desteği”  ile sosyal belediyecilikte örnek projeye imza attıklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yarınlarını inşa ediyoruz. İlkadım Belediyesi olarak bizler, yavrularımızın eğitim yolculuğunda her zaman yanlarında olacağız. İçinden geçtiğimiz ekonomik koşulların zorlu sürecinde bir nebze de olsa sizlere destek vermek için bu yıl ”Dededen Toruna Eğitim Desteği” projesiyle öğrencilerimiz başta okul kantinlerin olmak üzere günlük 30 TL hesaplarına yüklenecek kartla temel ihtiyaçlarını karşılayacak. Elimizden geldiğince bu tür hizmetlerimize devam edeceğiz.2023-2024 eğitim sezonun da sürecek olan eğitim desteğimiz hayırlı olsun” diye konuştu.

YUH ARTIK!
Başkan Demirtaş'ın kart dağıtılan çocuklarla birlikte fotoğraflarının medyaya servis edilmesi ise "Yuh artık! Seçim çalışmaları için çocukların fakirliklerini, yoksulluklarını deşifre ederek bundan menfaat sağlamaya çalışıyorlar. Bu durum çocuk psikolojisi açısından da son derece sakıncalı"  yorumlarına neden oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER