© Samsun TV

Yılport Samsunspor, ilk galibiyetin peşinde

Trendyol Süper Lig'in 10. hafta mücadelesinde Yılport Samsunspor, yarın deplasmanda MKE Ankaragücü karşısında ilk galibiyetini arayacak

 Trendyol Süper Lig'in 10. hafta mücadelesinde Yılport Samsunspor, yarın deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. Samsunspor, sezona oldukça zor bir giriş yaptı ve henüz galibiyet yüzü göremedi. Ligde 8 maçta 6 mağlubiyet ve 2 beraberlik alarak topladığı 2 puanla son sırada yer alan Yılport Samsunspor, Ankaragücü karşısında sahaya ilk galibiyetini almak için çıkacak.

Ankara Eryaman Stadı'nda gerçekleştirilecek olan müsabaka, yarın saat 19.00'da başlayacak ve hakem Cihan Aydın'ın yönetiminde oynanacak. Kırmızı-beyazlı ekibin tek eksik oyuncusu, sakatlığı süren Taylan Antalyalı olacak. 

Yılport Samsunspor, oynadığı 8 maç sonucunda toplamda 2 puan toplayarak son sırada yer alıyor. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan ekip, MKE Ankaragücü karşısında ilk 3 puanını almayı hedefliyor. Yönetim ve taraftarlar da bu maçın, kötü gidişe bir 'dur' deme noktası olabileceğine inanıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER