© Samsun TV

Yılmaz Hocaoğlu'ndan  Belediye Personeline Müjde

Yeniden Refah Partisi'nin Canik Belediye Başkan Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, belediye personelinin maaşlarının ilk etapta 30 bin liraya çıkarılacağını açıkladı

Yeniden Refah Partisi'nin Canik Belediye Başkan Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretlerde ve açıklamalarda, belediye personeline yönelik önemli taahhütlerde bulundu. "1 Nisan'dan sonra Canik huzura kavuşacak" diyen Hocaoğlu, belediye personelinin maaşlarının ilk etapta 30 bin liraya çıkarılacağını duyurdu.

SOMUT ADIMLAR ATACAĞIZ

Seçim gezileri sırasında Hak-İş Sendikası İl Başkanı ve Hizmet İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun ile bir araya gelen Hocaoğlu, sendikaların önemine vurgu yaparak, belediye çalışanlarının ekonomik koşullardan etkilenmemesi için somut adımlar atacaklarını belirtti.

AHLAKLI BELEDİYECİLİK

Hocaoğlu, "Ahlaklı Belediyecilik" şuuruyla hareket edeceklerini ifade ederek, belediye çalışanlarının ekonomik olarak maalesef hak ettiklerini alamadıklarını ve enflasyona ezdirildiklerini söyledi. Yapılacak iyileştirmelerle çalışanların motivasyonunun artacağını ve bu durumun Canik'te daha hızlı ve etkili hizmete dönüşeceğini vurguladı.

EN DÜŞÜK MAAŞ 30 BİN TL

Canik'in sorunlarına hakim olduğunu ve çözüm üreteceklerini belirten Hocaoğlu, "Ancak bunun için öncelikle sahadaki ekibimizin huzurlu olması gerekiyor" diyerek, mazbatayı alır almaz çalışanların maaşlarını artırma sözü verdi. Yapılacak bütçe incelemeleri sonrasında işçilerin daha da rahatlatılacağını ifade etti.
Yılmaz Hocaoğlu'nun bu açıklamaları, Canik'te belediye personeli ve vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Bu taahhütler, seçim sonrası dönemin Canik için yeni ve olumlu gelişmelere sahne olacağının sinyallerini veriyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER