© Samsun TV

Yılmaz: "Cumhuriyet Hepimizin Ortak Paydasıdır"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz'dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı yayımladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl dönümü için bir mesaj yayımladı. Yılmaz, mesajında, "Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kurulan Cumhuriyetimiz, bizler için büyük bir destan ve onur kaynağıdır," ifadelerini kullandı.

Milletvekili Yılmaz, Cumhuriyet'in 100. yılını kutladığımız bu özel günde, Cumhuriyetin kuruluşunda emeği geçenleri anarak, "Şu an büyük fedakarlıklarla kurulan Cumhuriyetimizin 100. yılının gururunu hep birlikte yaşıyoruz," dedi.

Yılmaz, mesajında Cumhuriyetin tüm değerleriyle korunmasının her Türk vatandaşının vazgeçilmez bir sorumluluğu olduğunu vurgulayarak, "Birlik ve beraberliğimiz devam ettiği sürece Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni bölmek ve parçalamak isteyen hainlerin oyunları her zaman boşa çıkacaktır," dedi.

Ayrıca Yılmaz, Türkiye'nin tarih boyunca karşılaştığı zorluklara rağmen her seferinde birlik ve beraberlik içinde olduğunu, bu yolla her türlü zorluğu aştığını belirtti.

Mesajında, Cumhuriyetin ilk adımının Samsun'da atıldığına da dikkat çeken Yılmaz, "Samsun, Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolda çok önemli bir rol üstlenmiştir," dedi. Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yürütülen 'Türkiye Yüzyılı' vizyonu doğrultusunda ülkenin daha da güçleneceğini ifade etti.

Milletvekili Yılmaz mesajını, "Cumhuriyet hepimizin ortak paydasıdır. Tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyor, tüm şehit ve gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyorum," şeklinde tamamladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER