© Samsun TV

TOGG garajda AUDİ Ladik’te

Samsun TV Yazarı İlhan Demircioğlu kaleme aldı...

Türkiye’de her sıkıntılı dönemde ortaya çıkan sihirli kelime ekonomik sıkıntılar arttıkça yine başköşedeki yerini aldı.

TASARRUF…

Cumhurbaşkanı da, Maliye Bakanı da milletvekilleri de bu krizi ancak tasarrufla aşarız diyor.

Bence de öyle ama tasarrufu 7 bin 500 lira aylık alan ve bu para ile ölmeme mücadelesi veren emekli mi yapacak, okullar açılıyor çocukların okul masraflarını nasıl karşılayacağız diye kara kara düşünen asgari ücretli mi yapacak yoksa ev kiralarının 10 bin lirayı geçtiği dönemde ayakta kalabilir miyim diye düşünen memur mu yapacak?

Ülkenin yüzde 50’sinden fazlasının bırakın et almayı kasabın önünden bile geçemediği bir dönemde tasarruf edin demek çok ayıp.

Böyle maliye bakanlığını ben de yaparım. Her şeye zam yap, dünyada başka hiçbir ülkede olmayan ödediğin MTV’yi bir daha öde, akaryakıta bir gecece salalar eşliğinde tarihi zam yap sonra ben maliye bakanıyım ülke düze çıkacak de.

Bu kadar zam yapıp insanları canından bezdirmek için maliye bakanı olmaya gerek yok bunları ben de yaparım.

Sen yukarıda ye iç kendi maaşlarına büyük zamları ver ülke kötüye gidince de en alt tabakaya tasarruf yap de.

Tasarrufu kime yap de biliyor musun?

LADİK BELEDİYE BAŞKANI NURHAN ABLANIN CENAZESİNE BELEDİYENİN GARAJINDA TOGG DURURKEN 15 MİLYON LİRALIK AUDİ İLE GİDEN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA DEMİR’E SÖYLE. İNSAN UTANIR, MİLLET 7 BİN 500 LİRA İLE AYAKTA KALMA MÜCADELESİ VERİRKEN TOGG NEYİNİZE YETMİYOR. HANİ YERLİ VE MİLLİ İDİNİZ. TOGG YERLİ VE MİLLİ DİYEREK HANİ ESKİDEN ZENGİN ÇOCUKLARI BİSİKLETİNİ VERİR BİR TUR ATARDIK YA SEÇİM ÖNCESİ BÖYLE HAVA ATTIĞINIZ TOGG SANIRIM YEREL SEÇİME HAZIRLANIYOR.

BİRİLERİ 7 BİN 500 LİRA İLE AYAKTA KALMAYA ÇALIŞIYOR ONLARIN OYLARI İLE SEÇİLENLER İSE 15 MİLYON LİRALIK ARAÇLARLA HAVA ATIYOR

AYIP ÇOK AYIP!

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER