© Samsun TV

Terme Belediye Başkanı Kılıç: "Sevgi Varsa Engel Yoktur!"

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, engellilere yönelik farkındalığın artmasının önemine ve sevginin engelleri aşmadaki gücüne vurgu yaptı.

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle anlamlı bir açıklama yaptı. Başkan Kılıç, açıklamasında, bir toplumun gerçek gücünün, içindeki her bireyin potansiyelini en üst düzeye çıkarmasından ve herkesin insan haklarına saygı göstermesinden geçtiğini belirtti. Engelli vatandaşların karşılaştıkları zorlukları ve engelleri kaldırmak için atılan adımların önemine değinen Kılıç, engellilerin hayatlarındaki zorlukları sevgiyle aşabildiklerini ve herkes için ilham kaynağı olduklarını vurguladı.

TOPLUMSAL DAYANIŞMA 

Kılıç, mesajında toplumun gerçek gücünün, her bireyin potansiyelini en üst düzeye çıkarmasından ve insan haklarına saygı gösterilmesinden geçtiğini belirtti. Engelli vatandaşların karşılaştıkları zorlukları ve engelleri kaldırmak için gerekli adımları atmaya devam ettiklerini ifade eden Kılıç, "Asıl engel sevgisizliktir," diyerek, engelli vatandaşların hayatlarındaki engelleri yüreklerindeki sevgiyle aştıklarını ve bu duruşlarıyla herkese güç verdiklerini dile getirdi.

DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ'NÜN ÖNEMİ

Başkan Kılıç, "Dünya Engelliler Günü, farkındalığı artırmak ve birbirimize daha çok destek olmak için bir fırsat. Hepimiz aynı dünyada yaşıyoruz ve hepimiz bir engelli adayıyız," diyerek toplumsal dayanışmanın ve birlikte hareket etmenin önemine dikkat çekti. Kılıç, bu özel günün, engelli bireylerin sorunlarına yönelik toplumsal duyarlılığı artırmaya ve farkındalık oluşturmaya vesile olmasını temenni etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER