© Samsun TV

Şehidin Cenazesi Samsun'a getirildi

Kuzey Irak'ta Şehit Düşen Atar'ın Cenazesi Uçakla Geldiği Samsun'dan Memleketi Ordu'ya Uğurlandı

Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde, teröristlerle çıkan çatışmada 8 silah arkadaşıyla birlikte şehit olan İstihkam Sözleşmeli Er Murat Atar'ın cenazesi, askeri uçakla Samsun Çarşamba Havalimanı'na getirildi. Şehidin cenazesini, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Samsun Valisi Orhan Tavlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Garnizon Komutanı Tümgeneral Davut Ala ve diğer yetkililer karşıladı.

ŞEHİDİN YAKINLARI BAYGILIK GEÇİRDİ
Karşılamada duyulan derin üzüntü ve acı nedeniyle şehidin bazı yakınları baygınlık geçirdi. Şehit Murat Atar'ın cenazesi, Ordu'nun Ünye Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

YARIN TOPRAĞA VERİLECEK
Şehit İstihkam Sözleşmeli Er Murat Atar için Ordu'nun Ünye ilçesindeki İkizce Merkez Camii'nde yarın öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlenecek. Törenin ardından kılınacak cenaze namazı sonrası Atar, Bolluk Mahallesi Kabakkeriş mevkisindeki aile mezarlığında toprağa verilecek.

İKİ AY ÖNCE GÖREVE BAŞLADI
Bekar olan şehit Murat Atar, 8 aylık bir eğitimin ardından göreve başlamıştı. 2 ay önce göreve başlayan Atar'ın 4 kardeşi bulunuyor. Ayrıca, şehit Atar'ın babası Vahip Atar'ın 2021 yılında Ordu'nun Ünye ilçesinde geçirdiği bir motosiklet kazasında hayatını kaybettiği bilgisi paylaşıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER