© Samsun TV

Samsunspor'dan Transfer Yasağı Açıklaması

Samsunspor Futbol Kulübü'nden yapılan açıklamada FİFA'nın iki dönem transfer yasağının yeniden aktif hale geldiği açıklandı

Samsunspor Futbol Kulübü, FIFA tarafından kulübe uygulanan iki dönem transfer yasağının İsviçre Federal Mahkemesi tarafından yeniden aktif hale getirildiğine dair bir açıklama yaptı.
Kulüpten yapılan açıklamada, "FIFA'nın kulübümüze uyguladığı transfer yasağının CAS tarafından onaylandığı, ancak İsviçreli avukatlarımızın İsviçre Federal Mahkemesi'nde itirazda bulunarak yasağın geçici olarak durdurulmasını sağladıkları" belirtildi. Bu durumun, kulübün 2023/24 futbol sezonu kış transfer döneminde transfer yapabilmesine olanak tanıdığı ifade edildi.
Ancak, FIFA'nın kulübe ve Türkiye Futbol Federasyonuna gönderdiği bir yazıyla, İsviçre Federal Mahkemesi'nin transfer yasağının geçici olarak durdurulması kararını kaldırdığı, dolayısıyla transfer yasağının yeniden aktif hale geldiği bildirildi.

HUKUKİ SÜREÇ DEVAM EDİYOR
Samsunspor, "İsviçre Federal Mahkemesi'ndeki davada henüz nihai bir karar verilmediğini, hukuki sürecin devam ettiğini" belirterek, gelişmelerin yakından takip edildiğini ve ilerleyen süreçte kamuoyunun bilgilendirileceğini duyurdu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER