© Samsun TV

Samsunspor’da Başarının Anahtarı: Taktik Ve Takım Ruhu

Yılport Samsunspor'un Teknik Direktörü Markus Gisdol, Adana Demirspor karşısında alınan galibiyeti değerlendirerek, taktiksel başarı ve takım ruhunu öne çıkardı.

Yılport Samsunspor'un başarılı teknik direktörü Markus Gisdol, Yukatel Adana Demirspor maçının ardından takımının gösterdiği performansı detaylı bir şekilde değerlendirdi. Maçın analizi ve oyuncuların oyun planına olan sadakatine dikkat çeken Gisdol, takımının bu zorlu deplasman maçındaki başarısını anlattı.

MAÇIN ANALİZİ VE TAKTİKSEL BAŞARI
Gisdol, "Bu galibiyet, yoğun çalışmanın ve doğru stratejinin bir sonucu. Oyuncularımız, oyun planımıza mükemmel şekilde uydu ve bu bizim için galibiyetin anahtarı oldu," diye konuştu. Adana Demirspor'un güçlü bir rakip olduğunun altını çizen Gisdol, özellikle kendi evlerinde oynadıklarında bu gücün farkında olduklarını ve bu zorlu deplasman maçında doğru stratejiyle galibiyete ulaştıklarını belirtti.

HER MAÇA AYNI MOTİVASYONLA HAZIRLIK

Yılport Samsunspor'un Teknik Direktörü Markus Gisdol, "Her maça büyük bir motivasyonla hazırlanıyoruz. Son dönemde iyi oynadık ama gol atmakta zorlanıyorduk. Bu sefer sahadan galibiyetle ayrılmayı başardık," diyerek takımının istikrarlı performansından ve gelişiminden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER