© Samsun TV

Samsunspor'da 6 Yeni Transfer Bu Maçta Yok

Samsunspor'da 3 Eylül'den sonra Transfer Edilen Altı Oyuncu İstanbulspor Maçında Yok

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında sağanak yağış nedeniyle yarıda kalan Yılport Samsunspor ile İstanbulspor arasındaki maç, yarın devam edecek.

MAÇIN KALDIĞI YERDEN DEVAMI

3 Eylül'de başlayan ve yoğun sağanak sebebiyle 11. dakikada ertelenen karşılaşma, Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda yarın saat 20.00'de kaldığı yerden devam edecek. Ertelenen maçın yeniden başlaması, her iki takımın da stratejilerini yeniden gözden geçirmelerine neden oldu.

YENİ TRANSFERLER SAHADA YOK

Samsunspor, maçı yeni transferleri Ercan Kara, Flavien Tait, Carlo Holse, Landry Dimata, Muhammet Gümüşkaya ve Mickael Tırpan olmadan oynayacak. Bu oyuncuların transferleri, ertelenen maçtan sonra gerçekleştiği için sahada yer alamayacaklar.
Sakatlığı nedeniyle 2 aydır sahalardan uzak olan Taylan Antalya'nın 18 kişilik kadroda yer alıp almayacağı merak konusu. Ayrıca, Atakaş Hatayspor maçında sakatlanan Moryke Fofana'nın durumu ise maç saatinde netlik kazanacak.

GALİBİYET PEŞİNDEKİ SAMSUNSPOR

Ligde geçen hafta elde ettiği galibiyetle moral bulan Samsun ekibi, İstanbulspor karşısında da 3 puan alarak alt sıralardan kurtulma hedefinde. Hakem Burak Şeker'in yöneteceği maç, hem Samsunspor hem de İstanbulspor için kritik öneme sahip.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER