© Samsun TV

Samsunspor'a Soner Aydoğdu Hayat Verdi

Samsunspor'da oyuna sonradan girip hem gol atan hem de penaltı kazandıran Soner Aydoğdu, İstanbulspor karşısında takımın yıldızı oldu

Samsunspor'un tecrübeli oyuncusu Soner Aydoğdu, Trendyol Süper Lig'in 4. hafta erteleme maçında İstanbulspor'a karşı takımının kaderini değiştiren performansıyla öne çıktı. Maçın 57. dakikasında oyuna dahil olan Aydoğdu, hem bir gol kaydetti hem de maçın kritik penaltısını kazandırarak Samsunspor'un 2-1'lik galibiyetinde kilit rol oynadı.

SONER AYDOĞDU'NUN KRİTİK KATKISI
Yenik duruma düşen Samsunspor için oyuna giren Aydoğdu, hemen varlık göstermeye başladı. 70. dakikada serbest vuruştan kaydettiği mükemmel golle beraberliği sağlayan Aydoğdu, maçın son anlarında penaltıyı kazandırarak Samsunspor'un altın değerindeki üç puanı almasına büyük katkı sağladı. Aydoğdu'nun bu performansı, Samsunspor'un ligde kalma mücadelesine büyük bir moral katarken, aynı zamanda takımın ofansif gücünü de ön plana çıkardı.

AYDOĞDU'NUN ETKİSİ TARTIŞILMAZ
Maç boyunca gösterdiği liderlik ve tecrübe ile Samsunspor'a galibiyeti getiren Aydoğdu, maç sonunda takım arkadaşları ve taraftarlar tarafından övgüyle karşılandı. Aydoğdu'nun bu etkileyici performansı, Samsunspor'un sezonun geri kalanında neler başarabileceğinin bir göstergesi olarak görülüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER