© Samsun TV

Samsunspor Yüksek Tempoyla Vuracak

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, hafta sonu oynanacak olan MKE Ankaragücü maçını  yüksek tempo ve performansla kazanabileceklerini söyledi

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, hafta sonu oynanacak olan MKE Ankaragücü maçı öncesinde önemli değerlendirmelerde bulundu. Gisdol, Ankaragücü'nün Fenerbahçe karşısında gösterdiği performansa dikkat çekerek, Samsunspor'un da rakibine karşı iyi bir hazırlık yapması gerektiğini vurguladı. "Yüksek tempo ve performansla istediğimiz sonucu alacağımızı düşünüyorum" diyen Gisdol, takımın maça en iyi şekilde hazırlandığını belirtti.

CEZAYA İTİRAZ
Samsunspor'un önemli oyuncularından Marius Mouandilmadji'nin PFDK'dan almış olduğu 2 maçlık men cezasına da değinen Gisdol, cezanın fazla olduğunu ve bunun 1 maça düşürülmesi gerektiğini ifade etti. Gisdol, sakat oyuncuların durumu hakkında da bilgi vererek, takıma dönenlerin olumlu gelişme olduğunu, sakatlıktan dönen oyuncuları en iyi şekilde değerlendireceklerini söyledi.

TARAFTAR DESTEĞİNE ÖVGÜ

Teknik Direktör Gisdol, taraftarların desteğinin önemine de değinerek, "Süper Lig'de en yüksek seviyede bir taraftar grubuna sahibiz" dedi. Takıma ve kendisine verilen destek için taraftarlara teşekkür eden Gisdol, Pazar günü oynanacak maçta da taraftarların desteğini görmeyi umduğunu belirtti.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER