© Samsun TV

Samsunspor, Trabzon'dan galibiyetle dönmek istiyor

Samsunspor'un golcüsü Ercan Kara, Trabzonspor maçındaki hedeflerini, "Güzel Bir Galibiyetle Dönmek İstiyoruz" diyerek açıkladı

Trendyol Süper Lig'de mücadele eden Yılport Samsunspor'un golcü futbolcusu Ercan Kara, Trabzonspor ile yapacakları önemli maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini belirtti. Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Kara, VavaCars Fatih Karagümrük maçından alınan üç puanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

TRABZON MAÇI ÖNEMLİ

Samsunspor'un her maçta galibiyeti hedeflediğini vurgulayan Kara, "Trabzonspor maçı bizim için önemli. Taraftarımızla birlikte oraya gidip, güzel bir galibiyetle dönmek istiyoruz," dedi. Takımın moralinin yüksek olduğunu ve maça çok iyi hazırlandıklarını belirten Kara, FIFA'nın uyguladığı transfer yasağının takımı etkilemediğini söyledi. Her futbolcunun bu dönemde gerekli olduğunu vurgulayan Kara, "Samsunspor'da bir aileyiz, hepimiz kulübün başarısı için elimizden geleni yapmaya hazırız," ifadelerini kullandı.

ZEKİ TAKIMLA ÇALIŞTI

Kırmızı-beyazlı takım, 16. hafta erteleme maçı için Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak. Teknik direktör Markus Gisdol yönetiminde çalışmalarını sürdüren futbolcular, antrenmanda ısınma koşusu, kültür fizik hareketleri ve çift kale maç yaptı. Afrika Uluslar Kupası'nda milli takımlarında bulunan oyuncular ve sakatlıkları devam eden oyuncular dışında tam kadro antrenmana katıldı. Sakatlıktan dönen Zeki Yavru'nun da takımla çalıştığı belirtildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER