© Samsun TV

Samsunspor, Sivasspor'a 'kurtulmak' için hazır

Yılport Samsunspor, Süper Ligin 20. Hafta maçında sahasında karşılaşacağı EMS Yapı Sivasspor'u yenerek düşme hattından kurtulmak için maç saatini bekliyor

Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında yarın EMS Yapı Sivasspor'u sahasında ağırlayacak. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda gerçekleşecek olan maç, saat 16.00'da başlayacak ve hakem Burak Şeker tarafından yönetilecek. 18 puanla 17. sırada bulunan Samsunspor, bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak küme düşme hattından uzaklaşmayı hedefliyor.

5 EKSİK VAR
Samsunspor'da Afrika Uluslar Kupası sebebiyle milli takımlarında bulunan Olivier Ntcham, Nanu ve Kingsley Schindler, ailesel sebeplerden ötürü izinli olan Mickael Tırpan ve sakatlığı süren Gaetan Laura, EMS Yapı Sivasspor karşısında forma giyemeyecekler.

KAMP KADROSU BELLİ OLDU
Teknik Direktör Markus Gisdol yönetimindeki Samsunspor, EMS Yapı Sivasspor maçı için yapılan son antrenmanın ardından kampa girdi. Kamp kadrosunda şu isimler yer alıyor: Okan Kocuk, Jakub Szumski, Halil Yeral, Lubomir Satka, Yunus Emre Çift, Rick Van Drongelen, Alim Öztürk, Soner Gönül, Marc Bola, Zeki Yavru, Mustafa Haluk Tan, Osman Çelik, Soner Aydoğdu, Youssef Ait Bennasser, Muhammed Gümüşkaya, Flavien Tait, Emre Kılınç, Taylan Antalyalı, Carlo Holse, Moryke Fofana, Landry Dimata, Marius Mouandilmadji ve Ercan Kara.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER