© Samsun TV

Samsunspor Seri Peşinde

Süper Lig'de son iki maçından galibiyetle ayrılan Samsunspor, yarın sahasında Konyaspor ile karşılaşacak. Kırmızı- Beyazlılar galibiyet serisini sürdürmek ve alt sıralardan kurtulma yolunda ilerlemek istiyor.

Trendyol Süper Lig'de yükselişe geçen Samsunspor, deplasmanda Adana Demirspor'u 3-2 ve evinde Kasımpaşa'yı 4-2 yenerek alt sıralardan kurtulma çabasını sürdürüyor. Samsunspor, yarın sahasında Konyaspor ile karşılaşacak ve bu zorlu maçta puan ya da puanlar alarak çıkışını devam ettirmeyi hedefliyor.

MAÇ SAAT 17.00'DE
İki takım arasındaki mücadele Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 17.00'de başlayacak. Maçın hakemi Murat Erdoğan olacak. Erdoğan'ın yardımcılıklarını Hakan Karabalcık ve Abdullah Uğur Sarı yapacak, dördüncü hakem ise Yasin Kol olacak.

KADRODA 5 KİŞİ YOK
Samsunspor'da cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlıkları devam eden Gaetan Laura, Nanu Gomes, Youssef Ait Bennasser, Kingsley Schindler ve Zeki Yavru, Konyaspor karşılaşmasında forma giyemeyecekler. Samsunspor'un Konyaspor karşısındaki muhtemel ilk 11'in ise Okan Kocuk, Tırpan, Satka, Alim Öztürk, Soner Gönül, Tait, Taylan Antalyalı, Holse, Emre Kılınç, Ntcham ve Mouandilmadji'den oluşması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER