© Samsun TV

Samsunspor prensip anlaşmasına vardı

Yılport Samsunspor'da teknik direktör arayışlarının sona erdiği, Rıza Çalımbay ile prensip anlaşmasına varıldığı ileri sürüldü

Samsunspor'da Hüseyin Eroğlu ile yolların ayrılmasının ardından Aykut Kocaman ve Sergen Yalçın isimleri ön plana çıkmıştı. Aykut Kocaman'ın teklifi kabul etmediği; Sergen Yalçın'ın istediği ücretin çok geldiği ileri sürüldü. Rotayı Rıza Çalımbay'a çeviren Samsunspor yönetiminin tecrübeli hocayla yaptığı görüşmede prensipte anlaştıkları iddia edildi.
60 yaşındaki teknik adam ile Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın da son bir görüşme gerçekleştireceği ve bir sürpriz yaşanmaması halinde imzaların atılacağı ifade edildi.

Süper Lig'de son olarak Sivasspor'u çalıştıran Rıza Çalımbay, geçen sezon sonunda kırmızı-beyazlı ekiple yollarını ayırdı. Sivasspor'un başında 187 karşılaşmaya çıkan 60 yaşındaki teknik adam; 1.52 puan ortalaması tutturdu. Deneyimli çalıştırıcı daha önce Konyaspor; Trabzonspor, Antalyaspor, Kasımpaşa, Mersin İdmanyurdu, Rizespor, Eskişehirspor, Ankaraspor, Beşiktaş, Ankaragücü, Denizlispor ve Göztepe takımlarında görev yaptı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER