© Samsun TV

Samsunspor, Kayseri'den eli boş dönüyor

Trendyol Süper Ligin 3. haftasında Samsunspor, deplasmanda Kayserispor'a 2-1 mağlup oldu.

HAKEMLER: Bahattin Şimşek, Selahattin Altay, Cem Özbay, Mert Güzenge (4. Hakem) 
KAYSERİSPOR: Bilal, Uzodimma, Kolovetsios, Attamah, Carole, - Ackah, Ramazan, Ali Karimi, - Cardoso, Mame Thiam, Gökhan Sazdağı
SAMSUNSPOR:  Okan Kocuk, Zeki, Alim, Drongelen, - Bola,Taylan, Emre Kılıç, Natcham, Schindler, - Fofana, Mouandilmadji

Karşılaşma başladı.

Karşılaşmanın ilk ciddi atağını 8. dakikada Kayserispor geliştirdi. Cardoso'nun sağdan kale alanına ortasında Thiam kale önünde dokunmakta geç kalınca, Samsunspor defansı kornere gönderdi.

Dak 9: Mouandilmadji Bola'dan gelen topla rakip savunmanın arkasına sarktı, vuruşunda top ağlara gitti ama hakem pozisyonun ofsayt olduğunu bildirdi.

Dak 16: Uzun gönderilen topu Zeki sektirdi, Thiam top çıkmadan yetişti, ceza alanı üzerinde boş durumdaki Uzodimma'ya çıkardı, onun vuruşunda defansa çarpan top ağlara gitti: 1-0

GOOOOOOOOOOOL

Dak 21: Taylan'ın topuyla Fofana'nın soldan ceza alanına girerken ortaladı, Mouandilmadji kafayla ağlara gönderdi: 1-1

Karşılaşma 1-1'e geldikten sonra top daha fazla Kayserispor'da kalıyor. İki takım ataklarında topla ilgili son kararlar yanlış olunca iki kalede de tehlikeli ataklar yaşanmadı son 10 dakikada.

Dak 33: Korner'den gelen topta ceza alanı içinde karambol oluştu, en son top Taylan'ın önüne geldi, onun sol ayağıyla vuruşunda top üstten auta çıktı.

Dak 38: Ali Karimi'nin defansın arkasına gönderdiği topu Carol kafayla kale alanına gönderdi, kaleci Okan'dan seken topu Thiam ağlara gönderdi: 2-1

Maçın hakemi ilk devrenin sonuna 4 dakika uzatma verdi.

İlk devre sona erdi. Kayserispor: 2 - Samsunspor: 1

İkinci devre Samsunspor'un vuruşuyla başladı.

Dak 51: Uzun topla buluşan Mouandilmadji yanına gelen Fofana ile oynadı, Fofana çizgiye indi zayıf vuruşu kalecide kaldı.

Dak 55: Taylan'ın kaptırdığı topla Cardosa ceza alanına girdi, kendini yerde buldu, kalktı top  Thiam'a çıkardı, onun pasında Gökhan sert vurdu top üstten auta çıktı.

Dak 57: Samsunspor'da  Schindler ve Taylan çarpıştı. Sakatlanan Tayflan sedye ile sahadan çıkarıldı. Schindler ise ayağa kalktı.

Dak 61: Bola, Mouandilmadji ve Taylan çıkarken, Laura, Soner ve Bennasser oyuna girdi.

Dak 63: Cardoso sağdan ceza alanına girdi, Bennasseri çalımladı ve şutunu çekti, top kaleci Okan'ın ayaklarından oyuna döndü ve defans uzaklaştırdı.

Dak 65: Cardoso'nun soldan ortasında, Ali Karimi yatarak kafayı vurdu topu Okan çeldi. defans topu kornere gönderdi.

Dak 69: Samsunspor'da Satka oyuna girerken Zeki Yavru çıktı.

Dak 74: Loura kendi sahasında aldığı topla rakip sahaya geçti, topu Fofana'nın önüne bıraktı, o tüpla ceza alanına girerken vurdu, top kalenin yanından auta çıktı. Samsunspor mutlak bir golden oldu.

Dak 81: Schindler sağdan ortaladı, kale alanı içinde Laura topa kafayı vurdu top yandan auta çıktı. Samsunspor yine mutlak gol pozisyonundan daha yararlanamadı.

Dak 88: Samsunspor'da Natcham çıktı, Nanu girdi.

Dak 89: Ali Karimi'nin soldan kale alanına gönderdiği topa Kayserisporlu Kemen'den önce dokunan Emre Kılınç kalesini mutlak bir golden kurtardı. Emre Kılınç pozisyondan sonra sakatlık geçirdi.

Hakem 6 dakika uzatma verdi.

Karşılaşma sona erdi: 2-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER