© Samsun TV

Samsunspor, Karagümrük ile 8. randevuya çıkıyor

Samsunspor, daha önce alt liglerde kupada 7 kez karşılaştığı Fatih Karagümrük'le Süper Ligde ilk, toplamda 8'inci kez mücadele edecek

Süper Lig'in 19. haftasında Samsun'da oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Samsunspor, 15 puanla 18. sırada yer alırken, Fatih Karagümrük 17 puanla 17. sırada bulunuyor. İki takım Süper Lig'de ilk defa karşı karşıya gelecek. Önceki yıllarda farklı liglerde ve Türkiye Kupası'nda yedi kez karşılaşan takımların en son mücadelesinde Samsunspor, Karagümrük'ü 3-0 mağlup etmişti.
Emre Kargın'ın yöneteceği maçta, yardımcı hakem olarak Abdullah Bora Özkara ve Bahtiyar Birinci görev alacak. Dördüncü hakem ise Ali Yılmaz olacak.

SAMSUNSPOR'DA EKSİK ÇOK
Samsunspor, Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla Karagümrük maçının hazırlıklarını tamamladı. Ancak takımda Gaetan Laura, Bedirhan Çetin ve Afrika Kupası nedeniyle milli takımda olan Nanu Gomes, Oliver Ntcham ve Kingsley Schindler'in yanı sıra Mickael Tırpan'ın da eşinin sağlık durumu sebebiyle forma giyemeyeceği bildirildi. Zeki Yavru, Youssef Ait Bennasser ve Taylan Antalyalı'nın durumları ise maç saatinde netlik kazanacak. Samsunspor'un muhtemel ilk 11'i ise şu isimlerden oluşuyor: Okan Kocuk, Van Drongelen, Lubomir Satka, Alim Öztürk, Enes Albak, Osman Çelik, Carl Johan Holse, Flavien Tait, Soner Aydoğdu, Emre Kılınç ve Marius Moundilmadji.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER