© Samsun TV

Samsunspor Galatasaray ile 62. randevuya çıkıyor

Yılport Samsunspor, Galatasaray ile bugün Süper Lig'de 62. kez karşı karşıya geliyor. Kırmızı-Beyazlılar, Galasaray'ı mağlup ederek düşme hattından daha da uzaklaşmak istiyor

Yılport Samsunspor bugün Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.00'de Galatasaray ile karşılayacak.  Yılport Samsunspor ile Galatasaray arasında oynanacak 62. karşılaşmayı Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek, yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu, Mustafa Sönmez yapacak. Maçın 4. hakemi olarak ise Abdullan Buğra Taşkınsoy görev alacak.

Ligin son 4 haftasında 2 galibiyet ve 2 beraberlik alan Samsunspor, topladığı 26 puanla 14. sırada yer alıyor.  Son 4 haftada yenilmezlik serisi yakalayan kırmızı-beyazlılar, Galatasaray karşısında da serisini devam ettirmek ve alt sıralarla arasındaki puan farkını açmak istiyor. Afrika Uluslar Kupası için ülkelerinin milli takım kampından Samsun'a dönen Nanu, Olivier Ntcam ve Kingsley Schindler yeniden kadroya alınırken hafif sakatlığı bulunan Fofana'nın durumu ise maç saatinde belli olacak. Sakatlığı bulunan Gaetan Laura ise bu maçta kadroda yer almayacak.

Ligde geride kalan 23 müsabakada 19 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan Galatasaray , 60 puan topladı. Sarı-kırmızılı takım, Fenerbahçe'nin averajla gerisinde 2. sırada yer alıyor. Ligin ilk yarısında oynanan maçı Galatasaray 4-2 kazanmıştı. Galatasaray, Süper Lig'de çıktığı son 5 dış saha maçının sadece 2'sini kazanabildi.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER