© Samsun TV

Samsunspor, Fenerbahçe'yi yenmek için sahaya çıkacak

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Pazartesi günü Samsun'da Fenerbahçe'yi yenmek için sahaya çıkacaklarını söyledi

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Pazartesi günü Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda oynayacakları Fenerbahçe maçını kazanmak için sahaya çıkacaklarını ifade etti.

TÜM TÜRKİYE'YE SAMSUNSPOR'U GÖSTERECEĞİZ
Yıldırım, Samsunspor'un kesinlikle defansif bir oyun sergilemeyeceğini ve her zamanki gibi kazanma hedefiyle sahaya çıkacağını belirnterek, "Takımımız yeni bir kimlikle sahada olacak ve bazı oyuncularımız kısa süredeki hazırlıkla gösterdikleri performansını daha da artıracak. Her hafta üzerine koyarak ilerleyeceğiz. Fenerbahçe maçına büyük bir ilgi var. Şu ana kadar 20 binin üzerinde bilet satışı gerçekleştirildi ve maç saatine kadar tüm biletlerin tükenmesini bekliyoruz. Rakibimiz Fenerbahçe. Onlarda iyi bir kadro kurdular. Ama biz de Samsunsporuz. Yenmek için sahaya çıkacağız. Sahada teknik heyetinden, futbolcusuna kadar, tribünde taraftarımızla birlikte herkes elinden geleni yapacak ve güzel bir sonuç alacağız” dedi.

TRANSFER DEVAM EDECEK

Başkan Yüksel Yıldırım, transfer konusunda da çalışmaların hızla devam ettiğini ancak oyuncu maliyetlerinin zorlayıcı olduğunu söyledi.  Yıldırım, şunları söyledi: “Oyuncu maliyetleri çok yüksek. Göndermemiz gereken oyuncularımız da var. Alırken de gönderirken de bir maliyet söz konusu. Transferlerimiz Fenerbahçe maçına yetişmeyecek. Ancak milli maç arasına kadar transferleri tamamlamayı hedefliyoruz. Milli maç arası da yeni transferlerin takıma uyum sağlaması açısından iyi olacak.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER