© Samsun TV

Samsunspor  Erkanat'ı Andı

Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş.'nin Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Erkanat, vefatının üçüncü yılında Kıranköy Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı.

Anma törenine Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Başkan Vekili Veysel Bilen, Samsun yöneticileri, akademi antrenörleri, kulüp personelleri, merhum Erkanat'ın ailesi, akademi oyuncuları ve taraftar grupları katıldı. Merhum Mustafa Kemal Erkanat için mezarı başında Kur’an-ı Kerim okutuldu, genç sporcular mezarına karanfil bıraktı. Mustafa Kemal Erkanat, üç yıl önce Covid-19 sebebiyle tedavi gördüğü hastanede, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Samsunspor camiası, onun vefatıyla büyük bir kayıp yaşadı.

YILDIRIM'DAN PAYLAŞIM
Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım da bir mesaj yayınlayarak Erkanat'ı andı. Yıldırım, "Sevgili Kardeşim Mustafa, vefatının 3. Yılında seni sevgiyle ve rahmetle anıyoruz. Yerin asla dolamaz. Seni çok ama çok özledim. Her gün seni anıyoruz. Nurlar içinde yat Sevgili Kardeşim Mustafa. Samsunspor Kulübü seninle gurur duyuyor. Allah'ım sana gani gani rahmet eylesin." ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER