© Samsun TV

Samsunspor bombaları patlatıyor

Transfer yasağı ertelenen Yılport Samsunspor'un transfer bombalarını peş peşe patlatmaya hazırlandığı iddia edildi

 

 


Yılport Samsunspor, spor basınına göre bombaları peşpeşe patlatacak.  Adana Demirsporlu Yusuf Erdoğan'ın Samsunspor'un transfer listesinin başlarında olduğu ileri sürüldü. Ajansspor'da yer alan haberlere göre; Sportif Direktör Fuat Çapa önderliğinde yürütülen transfer çalışmaları kapsamında listeye alınan Yusuf Erdoğan için nabız yoklayan Karadeniz ekibinin kısa süre içerisinde resmi teklif için Adana Demirspor’un kapısını çalması bekleniyor. Teknik Direktör Markus Gisdol’un da deneyimli futbolcuya onay verdiği gelen haberler arasında yerini aldı.

SAMSUNSPOR'A ALMAN PANZERİ
Bu sezon forvetlerinden beklenen verimi alamayan Samsunspor, Alman golcü Dennis Eckert Ayensa’yı transfer listesine aldı. Samsunspor, ilk devresi geride kalan Süper Lig’de golcülerinden beklediği verimi alamadı. 20 maçta 23 kez rakip fileleri havalandıran Samsunspor, Süper Lig’in en az gol atan 6’ncı takımı durumunda. Bu sezon Samsunspor’dan daha az gol atan takımlar şunlar: İstanbulspor, Konyaspor, Alanyaspor, Gaziantep FK ve Fatih Karagümrük.  Samsunspor’un hedefinde yer alan golcülerden birisi Dennis Eckert Ayensa… Belçika Jupiler Pro League’de mücadele veren Union SG takımının formasını giyen Alman futbolcu, Samsunspor’un transfer listesindeki yerini aldı.

RADARDA SENSİ VAR
Yılport Samsunspor, orta saha transferi için atağa geçti.  Samsunspor, Inter'in orta sahası Stefano Sensi'ye teklif yaptı. Leicester City, Inter ile Sensi'nin transferi için 2 milyon Euro'ya anlaştı. Ancak FFP dolayı transfer beklemeye alındı.  2020 yazında Sassuolo'dan 25 milyon Euro bonservis bedeli ile Inter'in yolunu tutan Stefano Sensi, İtalyan devinde tutunamadı ve Sampdoria ile Monza'da kiralık olarak forma giydi. Inter ile sözleşmesi Haziran 2024'te bitecek olan 28 yaşındaki merkez orta saha Mavi-Siyahlılar'da 56 maçta oynadı ve 4 gol ile 4 asist yaptı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER