© Samsun TV

Samsunspor Başkanı Yıldırım, Adana'daki Saldırıyı Kınadı

Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, Adana Demirspor maçının ardından yaşanan taraftar saldırısını kınadı. Yıldırım, saldırıyı ve taraftarlara destek mesajını güçlü bir şekilde dile getirdi.

Adana Demirspor ile oynanan maç sonrası Samsunspor taraftarlarına yönelik saldırılara ilişkin Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım tarafından önemli bir açıklama yapıldı. Başkan Yıldırım, rakip takım taraftarlarının gerçekleştirdiği bıçaklı ve satırlı saldırıları ve Samsunspor pankartına yapılan saldırıyı büyük bir üzüntüyle öğrendiğini belirtti ve taraftarlarına yapılan bu saldırıları şiddetle kınadığını ifade etti.

SALDIRI VE TARAFTARLARA DESTEK

Yıldırım, "Bu akşam Adana'da oynanan maçta, Samsunspor taraftarlarımıza karşı yapılan çirkin saldırıları büyük bir üzüntüyle öğrendim. Her koşulda bizi destekleyen, deplasmanlarda yalnız bırakmayan taraftarlarımıza yapılan bu saldırıları kınıyorum," dedi.

OLAYLARIN TEKRARLANMAMASI ÇAĞRISI

Samsunspor Başkanı, "Liglerimizde ve bize karşı bu tür olayların bir daha yaşanmamasını diliyorum. Büyük Samsunspor taraftarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum," ifadelerini kullandı.

ADANA DEMİRSPOR'A TEŞEKKÜR

Yıldırım, ayrıca Adana Demirspor Kulübü Yönetimi ve Başkanı Murat Sancak'a gösterdikleri misafirperverlik için teşekkürlerini sundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER