© Samsun TV

Samsunspor, Başakşehir'e  Puan Ve Puanlar İçin Hazır

Samsunspor, Süper Lig'in 28. Haftasında deplasmanda oynayacağı Başakşehir maçının hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı - Beyazlılar deplasmandan puan ve puanlar alarak ligde kalma yolunda önemli bir adım daha atmak istiyor

Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında yarın deplasmanda RAMS Başakşehir ile kritik bir mücadeleye çıkacak. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda gerçekleşecek olan maç, saat 13.30'da başlayacak ve Abdullah Buğra Taşkınsoy'un yönetiminde oynanacak.

Ligde şu ana kadar 27 müsabakada 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 mağlubiyetle toplam 33 puan toplayan Samsunspor, haftaya 11. sırada giriyor. Geçen hafta Çaykur Rizespor'u 3-0 gibi net bir skorla mağlup eden kırmızı-beyazlı ekip, Başakşehir karşısında da galibiyet elde ederek küme düşme hattından uzaklaşmayı hedefliyor.

Karadeniz temsilcisinin önemli oyuncularından Emre Kılınç, sakatlığının devam etmesi nedeniyle RAMS Başakşehir maçı kadrosunda yer almayacak. Takım, Teknik Direktör Markus Gisdol yönetiminde gerçekleştirdiği son antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamladı ve mücadele için moral depoladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER