© Samsun TV

Samsunspor 47. randevuya hazırlanıyor

Samsunspor, pazar günü Rize deplasmanında puan mücadelesi yapacak. İki Karadeniz takımı 47'inci kez karşı karşıya gelecek

Samsunspor hafta sonu Çaykur Rizespor A.Ş. ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Teknik Direktör Thomas Reis yönetiminde başladı. Kırmızı - Beyazlılar 2 grup halinde antrenman yaptı. Takımda morallerin yerinde olduğu görüldü.

Samsunspor, 22 Eylül Pazar günü Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacak. İki takım re smi maçlarda 47. kez karşılaşacak.

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Samsunspor, Çaykur Rizespor ile 22 Eylül Pazar günü saat 17.00’da marşılaşacak. Ligde ilk 5 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan yeşil-mavililer, topladığı 4 puanla 13. sırada yer alıyor. Rizespor 3. haftada Fenerbahçe'ye, geçen haftada Galatasaray'a 5-0'lık skorlarla mağlup olmuştu. 
Samsunspor ise ligin ilk 5 haftasında 3 galibiyet, 2 mağlubiyet ile 9 puan topladı ve sıralamada 5. basamakta yer alıyor. Kırmızı-Beyazlılar erteleme maçında nağmağlup Başakşehir'i 2-0 mağlup etmenin moraliyle bu maça hazırlanıyor.

47'İNCİ RANDEVU

Çaykur Rizespor ile Samsunspor, bugüne kadar 46 kez resmi maçlarda rakip oldu. Söz konusu maçlarda yeşil-mavililer 15 galibiyet alırken, Samsunspor ise 17  kez sahadan galibiyetle ayrıldı. İki ekip arasında 14 müsabaka da beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu maçlarda Rizes 40 gol atarken, Samsun ise 55 gol kaydetti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER