© Samsun TV

Samsun'dan bir şirket daha halk arz ediliyor

Samsun'da kurulu bulunan teknoloji şirketi SPK'dan halka arz onayı aldı

SPK; Hat-San Gemi, Reeder Teknoloji ve Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın halka arz başvurusunun onaylandığını duyurdu.

Kurul'dan başvurusuna onay alan bir diğer şirket olan Reeder Teknoloji'nin halka arzında, şirket ortaklarından Uygar Saral’a ait 45.000.000 TL nominal değerli C grubu hamiline yazılı paylar satılacak. Ek pay satışının yapılmayacağı halka arzda, 1 TL nominal değerli payların satışı 9,30 TL sabit fiyat üzerinden gerçekleşecek. Reeder Teknoloji halka arz süreciyle 780.000.000 TL'lik mevcut sermayesini, 170.000.000 TL yükselterek  950.000.000 TL'ye çıkaracak.


REEDER
2010 senesinde Türkiye'nin ilk lokal markalı Android işlemcili tablet modelini piyasanın beğenisine sunmuştur. Reeder Yönetim Kurulu Başkanı Uygar Saral'dır. Samsun ili üzerinde yatırımları olan Reeder markası bir yerel teknoloji firmasıdır.
Reeder ilk olarak 2010'da kurulmuş ve aynı yıl içerisinde Türkiye'de Android tablet üretimi yapmıştır. Ayrıca Türkiye'nin ilk 3G özellikli Android tableti üretimini yaptı. Yerel bir teknoloji markası olarak faaliyetine devam etmektedir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER