© Samsun TV

Samsun'da yağışlı bir hafta başlıyor

Samsun'da ılık günler yerini yağışlı ve biraz daha soğuk günlere bırakıyor. 

Samsun'da ılık havalar yerini yağışlı ve biraz daha soğuk havaya bırakınken; Akdağ Kayak Merkezi bölgesinde kar yağışları sıklaşacak.

YAĞIŞLI VE SOĞUK HAVA

Samsun'da  bu haftanın ilk günlerinde yağmur olasılığın daha fazla olacak. 4 Aralık Pazartesi günü; Hava sıcaklıkları 18°C'ye kadar çıkarken, gece sıcaklıkları 14°C'ye düşecek; hava bulutlu ve yer yer yağmur yağışı gerçekleşecek. 5 Aralık Salı günü haftanın en soğuk günü olacak. Gece sıcaklıklar 9°C'ye düşerken gündüz en çok 11°C'ye kadar yükselmesi bekleniyor. Gün boyu parçalı bulutlu bir hava hakim olurken, yaış ihtimali yüzde 55 olarak bekleniyor. 6 Aralık Çarşamba yağış ihtimalinin daha az olduğu bir gün olacak ve gündüz 15°C  sıcakacak sıcaklıklar gece ise 9°C'ye kadar düşecek.7 Aralık Perşembe günü ise haftanın en sıcak günü yaşanacak.  Gündüz 17°C'ye çıkan sıcaklıklar gece 11°C'ye kadar düşecek. Yine yağış ihtalinin az olduğu bir gün yaşanacak. 8 Aralık Cuma ise yağış ihtimalinin yüzde 80 ile en çok olduğu gün olacak. Sıcaklıklar gündüz 15°C'ye gerilerken, gece 13°C'lerde olacak.

AKDAĞ'DA KAR

Akdağ Kayak Merkezi'nde ise hafta boyu genellikle parçalı bulutlu hava hakim olacak. Ara sıra yağmur ve karla karışık yağışlar bekleniyor, özellikle 8 Aralık Cuma günü daha yoğun kar yağışı ihtimali var​​.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER