© Samsun TV

Samsun'da uyuşturucuya büyük darbe: 28 gözaltı

Samsun'da Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve ilçe emniyet müdürlükleri tarafından düzenlenen geniş çaplı uyuşturucu operasyonunda 28 şüpheli yakalandı. Çeşitli uyuşturucu maddeler ve silahlar ele geçirildi.

Samsun'da, Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İlkadım, Atakum, Canik, Bafra ve 19 Mayıs İlçe Emniyet Müdürlükleri ekiplerinin koordineli çalışması sonucu, geniş çaplı bir uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi. Operasyonda 28 şüpheli gözaltına alındı.

BÜYÜK MİKTARDA UYUŞTURUCU VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
Operasyonda, 1982 adet sentetik ecza hap, 4 adet ruhsatsız tabanca, 80 adet tabanca mermisi, 28,56 gram esrar, 6 adet esrarlı sigara, 10,50 gram sentetik uyuşturucu, 10,75 gram skunk, bir adet ruhsatsız pompalı tüfek, bir adet ruhsatsız av tüfeği, 12 adet kartuş, bir adet kama, 5 adet uyuşturucu madde kullanımına yarayan aparat ve 2 adet hassas terazi ele geçirildi. 

ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI

Yakalanan 28 şüpheli, ilgili soruşturmaların yürütülmesi ve adli işlemlerin yapılması için gözaltına alındı. Operasyonun, Samsun'da uyuşturucu ile mücadelede kararlılık gösteren güvenlik güçlerinin etkin çalışmalarının bir göstergesi olduğu belirtildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER