© Samsun TV

Samsun'da Trafik Kazaları: 1 Ölü, 3 Yaralı

Samsun Çarşamba ve Alaçam İlçelerinde Meydana Gelen Trafik Kazalarında 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 3 Kişi Yaralandı

Samsun'un Çarşamba ilçesindeki  trafik kazasında bir otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan iki yayaya çarptı. Kazada ağır yaralanan yayalardan biri, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, diğeri tedavi altına alındı. Otomobil sürücüsü olayın ardından polis tarafından gözaltına alındı.

HASTANEDE KURTARILAMADI
O.Ç. (59) idaresindeki 55 RA 268 plakalı otomobil, Durusu Mahallesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan S.K. (69) ve A.K'ye (51) çarptı. Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan S.K., daha sonra sevk edildiği Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.

ŞARAMPOLE DEVRİLDİ
Bir diğer kaza ise Alaçam ilçesinde meydana geldi. Sinop'tan Samsun yönüne giden Yunus Eren O. (32) yönetimindeki 34 PG 6468 plakalı otomobil, Göltepe Mahallesi'nde yol kenarında park halinde bulunan motosiklet ve reklam panolarına çarptıktan sonra şarampole devrildi. Kazada sürücü Yunus Eren O. ve araçta bulunan eşi Merve Nur O. yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER