© Samsun TV

Samsun'da Pompalı Dehşeti: 3 Kişi Hastanelik Oldu

Sürücü ve iki yolcu, pompalı saldırıda yaralandı.

 

Samsun'un Bafra ilçesinde, bir otomobile yönelik düzenlenen pompalı tüfek saldırısında üç kişi yaralanarak hastanelik oldu. Karaaslan Sokak'ta meydana gelen vahim olayda, 05 AZ 402 plakalı aracın içinde bulunan R.K., M.D. ve A.D. isimli şahıslar, kimliği belirsiz saldırgan ya da saldırganlar tarafından hedef alındı. Aracın içinde bulunanlar, ani ve şiddetli saldırı sonucu yaralandılar.

YARALILAR ÜNİVERSİTE HASTANESİNE SEVK EDİLDİ

Yaralılar, olay yerine yakın konumda bulunan Bafra Devlet Hastanesi'ne ilk müdahale için ulaştırıldı. Durumlarının ciddiyeti üzerine, üç yaralı da daha donanımlı sağlık hizmeti sunan Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiler. 

JANDARMA ŞÜPHELİLERİN PEŞİNDE

Olayın ardından hemen harekete geçen jandarma ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren şahıs veya şahısların peşine düştü. Bölgede geniş çaplı soruşturma ve arama çalışmaları başlatıldı. Güvenlik güçleri, saldırıya ilişkin her türlü delili toplamak ve failleri adalete teslim etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER