© Samsun TV

Samsun'da polisten şok uygulamalar

Samsun'un Çarşamba ve Terme ilçelerinde gerçekleştirilen şok uygulamalar sonucunda yasadışı maddeler ele geçirildi ve çeşitli cezalar uygulandı.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde Asayiş Şube Müdürlüğü ve Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen geniş çaplı şok uygulamada, umuma açık iş yerlerine yönelik kapsamlı kontroller yapıldı. Bu denetimler sırasında çeşitli yasadışı maddeler ve silahlar ele geçirildi.

ÇARŞAMBA İLÇESİNDEKİ UYGULAMA VE BULGULAR
Çarşamba ilçesinde 5 içkili iş yeri ve toplamda 28 umuma açık iş yeri kontrol edildi. Yapılan kontrollerde, 3 ruhsatsız tabanca, 95 fişek, bir kurusıkı tabanca ve 8 fişek, faturasız havalı tüfek, 22 amaç dışı kullanıma yönelik bıçak, bir taşınması yasak bıçak ve 11 sentetik hap ele geçirildi.

TERME İLÇESİNDEKİ UYGULAMA VE SONUÇLARI
Terme İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan başka bir uygulamada ise 527 kişi ve 287 araç sorgulandı. Bu uygulama kapsamında, 1 ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız tüfek, 1 kurusıkı tabanca, 56 fişek, 15 kartuş ve 1,16 gram esrar bulunurken, aranan 2 kişi yakalandı. Ayrıca, trafik yönünden 4 sürücüye toplam 95 bin 105 lira idari para cezası uygulandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER