© Samsun TV

Samsun'da Operasyon: 14 Aranan Şüpheli Yakalandı

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'nün operasyonuyla, çeşitli suçlardan aranan 14 kişi yakalandı. Dolandırıcılık ve fuhuş suçlarından ceza alanlar da bu kişiler arasında.

Samsun'da düzenlenen kapsamlı bir operasyonla, çeşitli suçlardan aranan 14 şüpheli yakalandı. Samsun İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyon, aranan şahısların yakalanmasına yönelikti. Operasyonda, dolandırıcılık, fuhuş ve uyuşturucu kullanma suçlarından kesinleşmiş hapis cezaları bulunan kişiler de dâhil olmak üzere toplam 14 kişi gözaltına alındı.

OPERASYONUN DETAYLARI
Yapılan operasyonda, aralarında 4 yıl hapis cezasına çarptırılan dolandırıcılar ve 2 yıl 7 ay ceza almış fuhuş suçlularının da bulunduğu 14 kişi yakalandı. Ayrıca, uyuşturucu kullanma suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası olan şahıslar da operasyon sırasında ele geçirildi.

EMNİYETTE YOĞUN İNCELEME
Operasyon esnasında ele geçirilen 11 tabanca, 1 av tüfeği, 4 kurusıkı tabanca ve 25 kesici-delici alet, suç delili olarak kayıt altına alındı. Yakalanan şüphelilerin Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri sürüyor. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER