© Samsun TV

Samsun'da Büyük Operasyon: 10 Kilo Metamfetamin 

Samsun'da düzenlenen büyük çaplı uyuşturucu operasyonunda 10 kilogram metamfetamin, 3 kilo 281 gram sentetik uyuşturucu ve bir miktar kokain ele geçirildi. Operasyonda 6 kişi gözaltına alındı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi, İstanbul'dan Samsun'a büyük miktarda uyuşturucu sevkiyatı yapılacağına dair aldığı istihbarat üzerine harekete geçti. Yapılan detaylı takip sonucunda, şüpheliler B.A, M.K.D, A.E, B.E, M.Z. ve E.T'nin kente iki lüks araçla, alternatif köy yollarını kullanarak giriş yaptıkları belirlendi.

EŞ ZAMANLI OPERASYONDA BÜYÜK MİKTARDA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Ekipler tarafından İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi ve Atakum ilçesi Küçükkolpınar Mahallesi'nde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla iki araç durduruldu. Araçlardaki aramalarda, toplamda 10 kilogram metamfetamin, 8 bin 332 sentetik ecza hapı, 3 kilo 281 gram sentetik uyuşturucu, 64 gram kokain, bir ruhsatsız tabanca, 7 tabanca fişeği, bir ruhsatsız tüfek, 8 tüfek kartuşu ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 237 bin 700 lira ile 4 bin 730 dolar bulundu.

ŞÜPHELİLER EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

Operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheli, sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Emniyet güçlerinin bu tür operasyonlara devam edeceği ve uyuşturucu ile mücadelede kararlılık göstereceği vurgulandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER