© Samsun TV

Samsun'da AK Partili Başkan Bağımsız Aday Oluyor

Samsun'da AK Parti'den 3 dönem belediye başkanlığı yapan, önce Samsun Büyükşehir Belediye, ardından da Çarşamba Belediye Başkan aday adayı olan Hüseyin Dündar bağımsız aday olduğunu duyurdu

Samsun Çarşamba Belediye eski başkanı Hüseyin Dündar, bağımsız belediye başkan adaylığını açıkladı.  Dündar, "Çarşamba Bizi Sever, Biz de Çarşambayı... Hemşehrilerimin şahsıma gösterdiği güven ve itimat büyük bir onur, paha biçilmez bir değerdir. Çarşamba’mız için çalışmak, eser ve hizmet belediyeciliğine kaldığımız yerden devam etmek için yola çıkıyoruz... Ortak paydamız Çarşambamız anlayışıyla hemşehrilerimin tamamını kucaklıyor, hangi siyasi görüşten olursa olsun bir ve benaber görüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Çarşambamız için Bağımsız Belediye Başkan Adaşı olmaya karar vermiş bulunuyorum. Kadirşinas Çarşamba halkı en iyi hakemdir. Hizmet işimiz, Çarşamba evimiz..." açıklamasında bulundu.

ÜÇ DÖNEM BAŞKANLIK YAPTI
Hüseyin Dündar, 2004- 2019 yıllarında üç dönem Çarşamba Belediye Başkanlığı yaptı. Üç dönemi tamamladıktan sonra Rekabet Kurumu Başhukuk Müşaviri, daha sonra da Sağlık Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü olarak görev yaptı. 31 Mart Yerel seçimleri için Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı olan Dündar, Halit Doğan'ın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilmesinin ardından Çarşamba Belediye Başkan Aday Adayı olmuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER