© Samsun TV

Samsun'a Kar Geliyor

Samsun'a Çarşamba günü gelmesi beklenen kar yağışı yükseklere kaydı. Kıyı şeridi dahil etkili olacak kar yağışı ise Cumartesi günü etkili olacak

Meteoroloji verilerine göre soğuk hava dalgası yarından itibarin etkili olmaya başlayacak. Yarın 8 derece birden soğuyacak olan hava yağmur getirecek. Yağışlı hava Çarşamba günü de etkili olacak ve iç kesimin yükseklerine kar, diğer yerlere yağmur olarak yağacak. Çarşamba günü gece sıcaklık 3 dereceye düşerken, gündüz en yüksek 6 derece olacak. 

KURU AYAZ VAR
Perşembe günü ayaz var. Gece 2 derece olacak sıcaklıklar, gündüz 7 derece olacak ve yağışlı hava yerini kuru ayaza bırakacak. Cuma günü parçalı bulutlu geçecek ve gece 2 derece, gündüz en yüksek 8 derece olacak. 

KAR ETKİLİ OLACAK
Cumartesi günü günü kar geliyor.  Gece -2 derece düşecek sıcaklık Samsun'da kar yağışı olarak etkili olacak. Gündüz 2 derece sıcaklık bekleniyor. Pazar günü gece -1 derece olacak sıcaklık gündüz ise 2 derece olarak kuru ayaz şeklinde devam edecek.Pazartesi gününden itibaren havalar yeniden ısınarak mevsim normalleri ve üstüne çıkacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER