© Samsun TV

Samsun AK Parti’de kavga su yüzüne çıktı

Samsun TV Yazarı İlhan Demircioğlu kaleme aldı...

AK Parti’de Milletvekili aday listesi açıklandığı zaman ortaya çıkan, seçim çalışmalarında pik yapan kavga bakan ziyaretlerinde çekilen fotoğraflarla artık gün yüzüne çıktı.

Geçtiğimiz dönemlerde Samsun Milletvekilleri ile il başkanı bir bütün olarak yeni bakanlara hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunurlardı. Birkaç gündür yapılan ziyaretlerde ise Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, milletvekilleri Orhan Kırcalı ve Ersan Aksu ile il başkanı Mehmet Köse katıldı.

Mehmet Muş ve Yusuf Ziya Yılmaz tabloda yer almıyor.

Zaten seçim çalışmaları boyunca Mehmet Muş ile Çiğdem Karaaslan hiç yan yana görünmedi. Birlikte çalışma yapmadılar hatta yanyana gelmemek için büyük savaş verdiler.

Peki, Yusuf Ziya Yılmaz neden ortalarda yok derseniz o da basit.

Mehmet Özhaseki’den boşalan Yerel Yönetimler Başkanlığına gelen Yusuf Ziya Yılmaz kongrede MYK’ya girmek için zamanını Samsun’da değil Ankara’da genel merkezde harcıyor.

Eğer halen MYK’da olan Çiğdem Karaaslan bu sihirli koltuğu Yusuf Ziya Yılmaz’a kaptırırsa uzun yıllar sonra sadece düz milletvekili olacak.

Bu da yaklaşan yerel seçimler öncesinde tüm gücü Mehmet Muş ve Yusuf Ziya Yılmaz’a kaptırmış olacak.

Eskiden ama çok eskiden değil İl başkanı ile tüm milletvekiller sanırım ayda bir il başkanlığında toplanıp Samsun’da yapımı devam eden yatırımlar ve yeni yapılacak yatırımlar hakkında uzun süren toplantılar yapıp sonra da birlikte fotoğraflar çekinip basına servis yapılıyordu.

Uzun zamandır gören var mı asla yok…

BU SAVAŞ NE KADAR SÜRER SİZE SÖYLEYİM…

BÜYÜKŞEHİR, ATAKUM VE İLKADIM BELEDİYE BAŞKANLARI BELİRLENENE KADAR. SONRASI NE OLUR DERSENİZ. DAHA KÖTÜSÜ OLACAK…

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER