© Samsun TV

Saadet Partisi Samsun'da İşbirliği Şartını Açıkladı

Samsun'da Saadet Partisi İl Başkanı Salih Şen, yerel seçimlerde seçim işbirliği yapılması konusunda açıklamalarda bulundu ve partinin seçim hazırlıklarını paylaştı

 

Samsun'da Saadet Partisi İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Salih Şen, yerel yönetimler anlamında şehre katkı sağlayacağına inandıkları isimlerle seçim işbirliği yapabileceklerini açıkladı. Başkanlık sistemi ile birlikte ittifakların kaçınılmaz hale geldiğini belirten Şen, iktidar partisi bile ittifak yapmadan seçimlere katılamadığını ifade etti.

MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ VE 94 RUHU

Salih Şen, Milli Görüş belediyeciliğinin Türk siyasi hayatında marka haline geldiğini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sık sık bahsettiği 94 ruhunun Saadet Partisi ve Milli Görüş’ün efsane belediyecilik anlayışının bir parçası olduğunu vurguladı. Bu anlayışın insanı merkeze alan ve insana dokunan bir yaklaşım olduğunu belirtti.

SEÇİMLERE EN HAZIR PARTİ: SAADET PARTİSİ

Partisinin 2023 Genel Seçimlerinde elde ettiği kazanımları yerel seçimlerde daha ileriye taşıma kararlılığında olduğunu söyleyen Şen, milletvekillerinin Anadolu'da 81 ilde gerçekleştirdiği ‘Millet-Vekili İl Buluşmaları’ ile yerel seçim çalışmalarına start verdiklerini belirtti. Tüm il ve ilçelerde aday tespit komisyonları kurulduğunu ve seçimlere en hazır parti olduklarını ifade etti.

ADAY ADAYLARI TANITILACAK

Şen, aday adaylığı sürecinin devam ettiğini ve 26 Kasım'da Atakum Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleşecek il divan toplantısında Samsun Milletvekili Mehmet Karaman'ın katılımıyla aday adaylarının tanıtılacağını açıkladı. Bu süreçte diğer aday adaylarının da kamuoyu ile paylaşılacağını sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER