© Samsun TV

Kavak İçin Değişim Sözü: İçli'den Başkanlık Hamlesi

İYİ Partili Ahmet İçli, Kavak Belediye Başkanlığı'na aday adayı oldu ve şeffaf yönetim vaadinde bulundu

Samsun'un Kavak İlçesi, yerel seçim atmosferi içinde ilk aday adaylığı haberiyle hareketlendi. Uzun yıllardır belediye meclisi üyeliği yapan ve Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi'nde de aktif görev alan İYİ Partili Ahmet İçli, düzenlediği bir toplantıyla belediye başkanlığı aday adaylığını kamuoyuna duyurdu.

TOPLULUK ÖNÜNDE VAATLER
Toplantı, çok sayıda partilinin ve Kavaklı vatandaşların katılımıyla gerçekleşti. İçli, halka hitaben yaptığı konuşmada dürüst ve şeffaf bir yönetim anlayışını benimseyeceklerini ifade etti. Kavaklılar'a yönelik projelerini de paylaşan İçli, “Belediye meclisinde verdiğim mücadeleyi başkan olarak sürdürmek istiyorum” dedi.

PROJELER VE KAYNAKLAR
Yol ıslahı, sosyal alanların çoğaltılması, çocuk parkları ve yeni imar planları gibi projeleri sıralayan İçli, aynı zamanda tarım ve ekonomik gelişime katkı sağlayacak danışmanlık hizmetleri, seracılık, meyvecilik ve arıcılık gibi alanlarda destekleyici faaliyetlerde bulunmayı hedeflediğini açıkladı. Kavak turizmini canlandırmak adına Güven Göleti ve çevresinde karavan parkları ile yöresel pazarların oluşturulacağını belirten İçli, tekstil sektörü için de teşvikli bir bölge yaratmayı planladığını dile getirdi.

KAYNAK KONUSUNA VURGU
Finansman konusuna da değinen İçli, belediye gelirlerinin doğru yönetilmesinin önemine vurgu yaptı ve "Yapılmayacak yatırım, hayata geçirilemeyecek proje olmaz" şeklinde konuştu. Toplantının ardından katılımcılara ikramda bulunarak destek sözleri aldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER