© Samsun TV

İYİ Parti Samsun'da yine onu aday gösterdi

İYİ Parti'nin de Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı belli oldu. İYİ Parti aday olarak, 14 Mayıs seçimlerinde partisinin 2. sıra adayı olan ancak seçilemeyen İmren Nilay Tüfekçi'yi gösterdi

İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyeleri, Genel Başkan Meral Akşener başkanlığında bir araya geldi. Toplantı saat 11.30'da İYİ Parti Genel Merkezi ek binasında başladı. Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleri, aday tespit usulünü görüşerek aday listelerinin teslimine ilişkin görevlendirmeleri karara bağladı.
31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimlerinde İYİ Parti'nin Manisa, Adana, Antalya, Kayseri ve Samsun büyükşehir belediye başkan adayları belli oldu. Buna göre; Manisa'da Gürhan Özcan, Adana'da Ayyüce Türkeş, Antalya'da Nesrin Ünal, Kayseri'de Kazım Yücel ve Samsun'da İmren Nilay Tüfekçi aday gösterildi.

PARTİ'DE RAHATSIZLIK OLUŞTURDU
İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen İmren Nilay Tüfekçi, Samsun'da yaşamamasına rağmen siyasete tepeden hızlı bir giriş yaparak önce milletvekili 2. adayı olarak seçimlere katılmış seçilememişti.  Tüfekçi daha sonra İYİ Parti GİK üyesi olarak ilan edildi. Yerel seçimlerde de İYİ Parti'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı adayı oldu.  Her seçimde her koltuğa Tüfekçi'nin aday olarak gösterilmesi partide ciddi rahatsızlıkların oluşmasına başladığı ileri sürüldü.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER