© Samsun TV

İyi Parti Atakum İlçe Başkanı İlkin'den Deveci’ye Sert Tepki

İYİ Parti Atakum İlçe Başkanı Samet İlkin, Atakum Belediyesi'nde çalışanların maaşlarının ödenmemesine yönelik eleştirilerde bulundu ve Belediye Başkanı Cemil Deveci'nin yönetim anlayışını sorguladı.

İYİ Parti Atakum İlçe Başkanı Samet İlkin, Atakum Belediyesi'nde yaşanan maaş ödeme sorunlarına ilişkin ciddi eleştirilerde bulundu. Belediye çalışanlarının maaşlarının ödenmemesi konusunda Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'yi hedef aldı.

SAMET İLKİN'İN ELEŞTİRİLERİ VE İDDİALARI
İlkin, "Belediye çalışanlarının maaşları her ay maaş gününden 3 gün önce bankaya yatırılmak zorundadır. Eğer bu yapılmazsa suç işlenmiş olur. Atakum Belediyesi artık kendi çalışanlarının bile ücretlerini ödeyemeyecek kadar aciz duruma getirilmiştir" ifadelerini kullanarak duruma tepki gösterdi. İlkin, Başkan Deveci'nin yönetim anlayışını ve belediyenin borç durumunu da eleştirdi ve belediyenin kötü yönetiminin çalışanları mağdur ettiğini belirtti.

BELEDİYE YÖNETİMİNE YÖNELİK ELEŞTİRİLER
İlkin ayrıca, Atakum Belediyesi'nin borç ödemeleri ve icraatları konusunda yetersiz kaldığını ve belediyenin mali durumunu sorgulayarak, "Kötü ve beceriksiz yönetim bütçe yönetimine de yansımış ve maalesef 3. defadır çalışanların maaşları eksik ödenerek çalışanlar mağdur edilmiştir" dedi.

İTTİFAK VE MUHALEFET POLİTİKASI ÜZERİNE
İYİ Parti Atakum İlçe Başkanı, Genel Merkezlerinin seçimlere tek başına girme kararı sonrasında ittifakın sona erdiğini ve İYİ Parti'nin Atakum Belediyesi'nin yanlış icraatlarına izin vermeyeceğini belirtti. İlkin, "Başkan Deveci'ye çağrımızdır. Derhal görev sürenizce 3. kez aksattığınız belediye çalışanlarının maaşlarını ödeyin ve zaten zor geçinen emekçileri mağdur etmeyin!" diyerek çağrıda bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER