© Samsun TV

İshak Taşçı'dan Atakum İçin Birlik Mesajı: "Hepimiz Biriz, Beraberiz"

Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Taşçı, Alevi Vatandaşların Temsilcisi Olmaya Devam Edeceğini Vurguladı

AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı İshak Taşçı, önümüzdeki yerel seçimler öncesinde ilk STK ziyaretini Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Samsun Şubesine gerçekleştirdi. "Hepimiz biriz, beraberiz" diyerek birlik mesajı veren Taşçı, Atakum'un bir kez daha halkın belediyesi olacağını ifade etti.

ALEVİ VATANDAŞLARIN YANINDA OLMAYA DEVAM

Önceki dönem Atakum Belediye Başkanı olan İshak Taşçı, Alevi vatandaşlara verdiği destek sözünü yineledi: "Alevi vatandaşlarımızın her platformda temsilcisi bizzat benim. İlçemizde yaşayan Alevi vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk, bu birlik ve beraberliği hiçbir zaman kaybetmedik."

ATAKUM YENİDEN NEFES ALACAK

Atakum'un yönetimine ilişkin planlarını açıklayan Taşçı, "Birkaç ay sonra Atakum yeniden nefes alacak. Ortak aklı hakim kılıp Atakum’u yaşanılabilir bir kent yapacağız. Hepimiz biriz, beraberiz." dedi.

TAŞÇI HER ZAMAN YANIMIZDA

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Şube Başkanı Cem Sultan Ermiş, Taşçı'nın her zaman maddi ve manevi olarak yanlarında olduğunu belirtti. "İshak Taşçı ismi bizim için çok değerli. Cem Evi inşaatının tamamlanmasında büyük destek sağladı, bizleri hiçbir zaman ‘öteki’ olarak görmedi" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER