© Samsun TV

İlkadım'da Kurnaz dönemi resmen başladı

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçiminde İlkadım Belediye Başkanı seçilen İhsan Kurnaz mazbatasını aldı ve Necattin Demirtaş’tan görevi devraldı

İlkadım Belediyesi’nde düzenlenen devir teslim töreninde konuşan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz görevi devraldığı Necattin Demirtaş’a bugüne kadar gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Devir teslim törenine AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, MHP İl Başkan Vekili Aykut Çepni, Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Gökhan Yaşar, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Rabia Bay Keser, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Ersin Kasap, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır, AK Parti İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Arslanoğlu, Kadın Kolları Başkanı Merve Bayraktar Keskin, vatandaşlar, teşkilat mensupları ve Meclis Üyeleri katıldı.

Seçimin kazananının İlkadım olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “22 yıl önce başladığım siyasi hayatımda İlkadımlı hemşerilerimin güveni ile onların desteği ile 5 yıl boyunca İlkadım’a hizmet etmek bize nasip oldu. Tanıdığımız sevdiğimiz bir büyüğümüz olan Necattin Başkanımıza geçmiş 5 yılda yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışı ve bizler bayrağı daha da ileri taşıyacağız. Büyük bir sorumluluğu devraldık. Bizlere güvenip bu sorumluluğu veren tüm İlkadım’lı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER