© Samsun TV

İlkadım'da Demirtaş 4 Puan Önde

İlkadım Belediye Başkanı ve İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş yaptırdıkları son ankete göre 4 puan önde olduklarını, ancak Cumhur İttifakı ile arasında geçtiği ortaya çıkan seçimde son güne kadar kazanmak için çaba sarfetmeyi sürdüreceklerini söyledi

İlkadım Belediye Başkanı ve Adayı Necattin Demirtaş, Ihlamur Kafe'de basın mensuplarıyla iftarda biraraya gelerek projelerini anlattı ve soruları cevaplandırdı. Başkan Demirtaş, hayata geçirdikleri ve tüm Türkiye'ye örnek olacağından emin olduğu Ata Ocağı'nı yeni dönemde her mahalleye yaygınlaştırmak istediklerini; Şefkat Evi ile Samsun'daki kimsesizlerin kimsesi olduklarını, Refakatçi Evi ile de çok büyük bir ihtiyaca çare olduklarını söyledi. Başkan Demirtaş, mahallelerdeki dar gelirli ailelerin çocuklarına hizmet vermek için 8 kreş açtıklarını, yeni dönemde de tüm mahallelerde kreş açacaklarını ifade etti. 

PROJELERİNİ AÇIKLADI
Başkan Demirtaş, 2019'da devraldıkları belediyenin 219 milyon liralık mal varlığı varken bunu 4 milyar 400 milyona ulaştırdıklarını, döviz endeksli olarak da 4 kat artırdıklarını belirterek yeni projelerinden da bahsetti. Başkan Demirtaş, İlkadım'da yeni dönemde "Engelsizsiniz, Seyir Kule, Madde Bağımlıları Tediva Merkezi, Türk Dünyası Parkı, İlkadım Kültür Merkezi, STK'lar Merkezi, Seyr-i Alem, Güreş Kulübü, Hobi Bahçesi, İlkadım Aqua, Otopark, Baruthane Vadi, Doğa Okulu, İkram Aracı, Hayvan Yemi Projesi, Kompost Evi, Büyükyerimisz Yük Değilsiniz, Fit İlkadım, İlkadım 3D Modelleme Yazılım Eğitimi Merkezi, Hayvan hastanesi ve Sokak Hayvanlarını Koruma Merkezi, İlkadım Arama Kurtarma Merkezi, Konkasör, Katı Atık Toplama Sistemi, Kalkanca Yaşam Alanı, Tekstil Atölyesi ve Kentsel Dönüşüm" Projelerini hayata geçireceklerini ifade etti.

İKİ ADAY YARIŞIYOR
Seçimlerle ilgili Cumhur İttifakı ile İYİ Parti'nin İlkadım'da kıyasıya bir yarış içinde olduğunu, son yaptırdıkları ankette kendilerinin 4 puan önde göründüğünü belirten Başkan Necattin Demirtaş, rehavete kapılmayacaklarını ve son güne kadar kazanma hedefiyle çalışacaklarını söyledi. Başkan Demirtaş, siyasi rakiplerinin kendisine yönelik eleştirilerinin de "Ezbere Konuşmak"tan kaynaklandığını, ya doğru bilgi edinemediklerini, ya da kasıtlı olarak bilgiyi saptırdıklarını söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER