© Samsun TV

İl Başkanı Köse: “15 Şubat’ta Samsun’da tarihi bir gün yaşanacak”

 AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Şubat Perşembe günü Samsun’a gelerek miting yapacağını ve tarihi bir gün olacağını ifade etti

Samsun, 15 Şubat Perşembe günü Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaretine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse ve Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Cumhurbaşkanı'nın katılacağı miting öncesinde düzenlenen basın toplantısında, ziyaretin detayları ve beklentiler hakkında bilgi verdi.

MEHMET KÖSE: "TARİHİ BİR GÜN YAŞANACAK"

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretinin, seçim döneminde gerçekleştirilecek üçüncü büyük miting olduğunu vurgulayarak, Samsunluları bu özel güne tanıklık etmeye davet etti. Köse, "Cumhurbaşkanımızın da tam bu sürecin başında Samsun'a gelecek olması, bizim için büyük bir onur. En son 4 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımızı şehrimizde ağırlamıştık. Şimdi 15 Şubat'ta, miting kesinleştiği andan itibaren gece gündüz demeden yürüttüğümüz çalışmaların meyvesini toplayacağız" dedi.

HALİT DOĞAN: "ZAFERİN GÖSTERGESİ OLACAK"

Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan ise, mitingin sadece bir seçim organizasyonu olmanın ötesinde, zaferin göstergesi ve seçimin başlama vuruşu olacağını belirtti. Doğan, "Cumhurbaşkanımızın gelişiyle alakalı planlamalar, şehri başka bir yere taşıyor. 14.00'te başlayacak olan mitingimiz, tüm Samsunluların yoğun katılımıyla gerçekleşecek. Cumhurbaşkanımız bu ziyaretinde de şehrimize önemli müjdeler verecektir" şeklinde konuştu.

GENİŞ KATILIM BEKLENİYOR

Köse ve Doğan, mitinge Samsun'un dört bir yanından geniş bir katılım beklediklerini ifade etti. Köse ve Doğan, Samsunluların Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan sevgi ve bağlılığını vurgulayarak, "Yakakent'ten Terme'ye, Vezirköprü'den Asarcık'a kadar tüm ilçelerimizden hemşehrilerimizi Cumhuriyet Meydanı'na bekliyoruz" diyerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Samsun'u "Karadeniz'in medarı iftiharı" olarak nitelendirdiğini hatırlattılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER