© Samsun TV

Gisdol: Samsunspor'un  tek hedefi ligde kalmak

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, ligde inişli çıkışlı dönemlerin olabileceğini hatırlatarak, "Samsunspor olarak tek hedefimiz bu sezon ligde kalmak" dedi

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Mondihome Kayserispor müsabakası öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayıp açıklamalarda bulundu. Gisdol, Fenerbahçe maçının çok özel bir maç olduğunu ve kendileri için çok önemli olan 1 puanı almış olduklarını belirterek, "Taraftarlarımızın göstermiş olduğu reaksiyon beni çok mutlu etti. Gerek sahada gerekse Samsun'a geldikten sonra destekleri çok önemliydi. Fenerbahçe maçında alınan beraberliğin bireysel performanstan daha çok takım performansının sahaya yansımasıdır" diye konuştu.

İLK 10 DİYE BİR HEDEFİMİZ YOK
Gisdol, ligde ilk 10 gibi bir hedeflerinin olmadığını ifade ederek, "Ligde ilk 10'a girmek gibi bir hedef içinde değiliz. Bu hataya düşmeyelim. Daha önce de söylemiştim. İnişlerimiz, çıkışlarımız olacak. Alacağımız galibiyetler olacak, mağlubiyetler de olacaktır. Bunun toplamında bazen başarılı, bazen başarısız sonuçlar olacaktır. Sezon sonuna kadar zor geçecek bir lig oynayacağız. Yolumuz uzun ve zor olacak. Ayaklarımızın sağlam basması gerekiyor. Belki bu tipik bir Alman bakışı olabilir. Ligde yeniyiz ve ilk adımları attık, bu şekilde de devam etmemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

KAYSERSPOR'A ODAKLANMALIYIZ

 Gisdol, Kayserispor maçına odaklandıklarını kaydederek şunları söyledi: "Ekibim ve oyuncularımızla birlikte ortaya koymuş olduğumuz sistem bizi güçlü kılıyor. Şimdi Mondihome Kayserispor maçına odaklanmalıyız. İyi oyunculardan kurulu bir kadroları olduğunu biliyoruz. Şimdiye kadar nasıl bir performans gösterdiysek aynısını Mondihome Kayserispor karşılaşmasında göstermemiz gerekiyor."

TUR ATLAMAK İSTİYORUZ
Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, kupada da tur atlamak istediklerini belirterek, "Ben kupa maçımızı evimizde oynamak isterdim ama ne yazık ki yine deplasmanda VavaCars Fatih Karagümrük SK ile oynayacağız. 3-4 günde bir maçların oynandığı zor maraton içerisindeyiz. Burada yapmamız gereken en iyi şekilde kupa maçına da hazırlanmak. Almak istediğimiz olumlu sonuçlar olacaktır. Hedef olarak kesinlikle bir sonraki tura geçmek isterim" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER