© Samsun TV

Gisdol, Kazanamıyorsak kaybetmemek de önemli

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, "İlk golü yedikten sonra reaksiyon gösterip beraberlik golünü bulmamız önemliydi. Kazanamadıysak da kaybetmemek önemli" dedi

Süper Lig'in 17. haftasında Samsunspor, sahasında Konyaspor'u ağırladı ve karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. Maç sonrası her iki takımın teknik direktörleri, mücadeleyi değerlendirdi.

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol: "Bugünkü maçın zor geçeceğini tahmin ediyordum ve gerçekten de öyle oldu. Her iki takımın da savaşarak oynadığı, rekabetin yüksek olduğu bir maçtı. İlk golü yedikten sonra reaksiyon gösterip beraberlik golünü bulmamız önemliydi. Kazanamadıysak da kaybetmemek önemli. Rakibin duran toplardaki etkinliğine karşı ikinci golü yemememiz sevindirici. Her maça kazanmak için çıkıyoruz ama her maçı kazanamayacağımızı da bilmemiz gerekiyor."

Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş: "Kazanacak bir oyun oynadığımızı düşünüyorum, ancak beraberlikle sonuçlandı. İlk yarıda stratejimizi iyi uyguladık ve golü bulduk. Penaltıdan gelen beraberlik golü, maçın seyrini değiştirdi. Geçen hafta da benzer bir durum yaşamıştık. Oyuncularımın oynadığı oyunu takdir ediyorum, ama sonucu alamamak üzücü. Şimdi önümüzdeki Kayserispor maçına odaklanacağız ve devre arası transfer dönemiyle takımı daha da güçlendireceğiz."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER