© Samsun TV

Gisdol: "Bir puan da mutlu etti"

Yılport Samsunspor Teknik Direktör Markus Gisdol, Pendik karşısında yakaladıkları fırsatları değerlendiremediklerini ama alınan bir puana da mutlu olduklarını söyledi

Yılport Samsunspor Teknik Direktör Markus Gisdol, 0-0 biten Pendikspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu. Gisdol, maçın zor geçeceğini bildiklerini ve bekledikleri gibi geçtiğini belirterek, "Kendi stilimizi ortaya koymamızı zorlaştırdı bu maç, çünkü rakibimiz önde aldığı topları uzun vurarak oynadı. Ön tarafta da iyi oyunculardan kurulu bir takım. 3-4 tane fırsat yakaladık, onları daha iyi değerlendirebilirdik. Değerlendiremediğimiz için üzgünüz. Fırsatları değerlendiremiyorsanız almış olduğunuz bir puanın sonucunda mutlu olmanız gerekiyor" dedi.

HAKEMDEN YAKINDI
Gisdol, hakemin performansından memnun olmadığını ifade ederek, "Rakibimizin hakemin performansını iyi bulmasını çok iyi anlıyorum. Çünkü lehimize olan bazı pozisyonları vermedi. Oyuna biraz geç müdahale ettim. Açıkçası bu konuda çok risk almak istemedim oyuncu değişikliği yaparak. Almış olduğumuz bir puanın iyi ve değerli olduğunu düşünüyorum. Değişikliği erken yapsak takımın dengesi bozulabilirdi. Süper Lig'de her maç zorlu geçiyor. Her maça farklı hazırlanıyoruz. Bundan sonra da ligin geri kalan kısmını çok akıllıca oynamamız gerekiyor" diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER